Jak najlepiej świętować 20. urodziny? Hucznie i wspólnie! Tak cały rok 2017 upłynął pracownikom Carrefour Polska. Z tej okazji odbyła się uroczysta gala, jak Polska długa i szeroka organizowano spotkania integracyjne oraz inne eventy, a zarówno najstarszym stażem, jak i tym najbardziej nietuzinkowym osobowościom wręczono nagrody – tym ostatnim w konkursie Talenty. Relacji z tych wydarzeń nie mogło zabraknąć w kwartalniku „Karfuś”, w lekkiej, bogato ilustrowanej i odświeżonej szacie graficznej. Oprócz materiałów związanych z jubileuszem pracownicy, sięgając po pismo wewnętrzne, przez cały rok otrzymywali solidną porcję informacji na temat firmy: począwszy od zmian kadrowych i sprawozdań ze szkoleń, poprzez kampanie wizerunkowe czy działania CSR, a skończywszy na wprowadzaniu nowoczesnych aplikacji i poszerzaniu sieci sprzedaży. Redakcja pisma mocny akcent kładzie również na jego szeroko pojęty wymiar edukacyjny, dlatego takie zagadnienia jak bezpieczeństwo w sieci i multichannel nie mają przed pracownikami tajemnic, a oni sami chętnie dzielą się swoimi pomysłami, np. na to, jak aktywnie spędzać czas po godzinach czy kulinaria.